Institute Regenerierende Nacht Creme rich Výživná noční péče pro suchou pokožku 50 ml

 
  • 1 z 2
 

Regeneration Rich Nighr Cream, výživný, multi-aktivní krém pro intenzivní noční péči o náročnou suchou a narušenou pokožku.

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
29.10.2020
Běžná cena 925 Kč
Ušetříte 55 Kč (–6 %)
Cena 719,01 Kč bez DPH
870 Kč / ks    
Kód produktu 1606
Značka Hildegard Braukmann
Webová stránka značky hildegard-braukmann.de/
Kategorie Přírodní kosmetika
 

Bohatý, více aktivní krém pro intenzivní péči o náročnou suchou pokožku.
Má speciální péči o regenerační noční krém. Noční krém bohatý také poskytuje cennou kyselinu gama-linolenové z oleje ze semen brutnáku pro účinné impulsy pro obnovu buněk a posílení funkce bariéry pokožky. Vysoce kvalitní extrakty z přírodního oleje trvale udržují a chrání suchou pokožku, snižují vrásky a jemné linky.

Účinné látky:
Salicyloyl fytosfingosin.
patří do rodiny sfingolipidů (ceramidů) a získává se fermentací kvasinek. Tím se vytvoří fytosfingosin identický s kůží, základní stavební blok ceramidu 3, který je pak biologicky dostupný esterifikací kyselinou salicylovou. Ukázalo se, že takto rafinovaný ceramid zlepšuje kvalitu a množství kolagenu složky pokožky, které je relevantní pro stárnutí.

Fytosqualane.
je bezbarvá olejovitá kapalina bez zápachu extrahovaná z olivového oleje. V nenasycené formě (skvalen) je skvalen nezbytnou součástí vlastního hydro lipidového filmu pokožky, a proto je vůči pokožce obzvláště laskavý. Používáme nasycenou formu, která zabraňuje oxidaci vlastních tuků v kůži (volnými radikály). Skvalán má zvlhčující vlastnosti, dobře se šíří, tzn. H. velmi snadno se šíří a pokožka se cítí hedvábně. Kvůli dobrému absorpčnímu chování slouží skvalan jako sklíčko pro další aktivní složky v kůži.

DayMoist CLR®.
sestává z rostlinného kukuřičného škrobu a extraktu z cukrové řepy. Podporuje přirozené hydratační faktory (NMF) pokožky a dlouhodobě zvyšuje obsah vlhkosti ve vnějších vrstvách kůže (stratum corneum).

Fytosterol.
je koncentrát účinných látek z avokáda a olivového oleje. Fytosteroly, chemicky související s hormony, a vitamíny dělají fytosterol tak účinným. Má vlastnosti zadržující vlhkost a používá se s úspěchem při hyperkeratóze, atrofii kůže a dalším poškození kůže. Fytosterol pečuje a chrání zvláště suchou pokožku.

Mandlové proteiny.
se získají z mandlové mouky sladkých mandlí, která obsahuje asi 50% oleje a asi 10% cukrů a 30% bílkovin. Složení jejích aminokyselin do značné míry odpovídá složení kůže. Tato speciální struktura mandlových proteinů umožňuje speciální účinnost: zvlhčující, zklidňující pokožku, anti-dráždivé.

Mandlový olej.
je velmi jemný, světle žlutý olej, který se získává lisováním sladkých mandlí za studena. Mandlový olej je součástí klasických studených krémů a je zvláště vhodný pro použití na citlivou a lehce poškozenou pokožku.

Medilan.
je farmaceutický lanolin výjimečné čistoty a nejvyšší kvality. Medilan je biomimeticky aktivní, což znamená: Medilan dokonale odpovídá přírodním strukturám epidermis a umožňuje tak optimální péči o pokožku. Je schopen kompenzovat deficity v kůži a „opravit“ poškození kůže. Účinně posiluje bariéru pokožky a zvyšuje obsah vlhkosti v pokožce.

Vitamin E.
Jako silný antioxidant nabízí aktivní ochranu buněk, prokazatelně zvyšuje obsah vlhkosti v pokožce a vyhlazuje strukturu pokožky.

Vitamin A.
je vitamín krásy pro náročnou pleť. Epiteliální ochranný vitamin stimuluje tvorbu nových kožních buněk a kolagenu, má regulační účinek na keratinizační proces a zlepšuje vzhled a pružnost pokožky.

Glycerol.
je součástí vlastního přírodního hydratačního faktoru pokožky (NMF) a má účinný hydratační účinek. Má vynikající hydratační účinek a současně stabilizuje funkci bariéry pokožky. Používáme glycerin, který se vyrábí na rostlinné bázi.

Buk.
(Fagus sylvatica). Používá se peptidový komplex účinné látky z buněčné tkáně mladých bukových výhonků, o kterém bylo prokázáno, že zvyšuje spotřebu kyslíku v kožních buňkách. Tato účinná látka dodává pokožce lepší elasticitu, dlouhodobě zvyšuje její vlhkost a trvale a významně snižuje tvorbu vrásek.

Liposomy.
vyrobený ze sójového lecitinu podporuje tvorbu a obnovu přirozených lipidových vrstev, které jsou zodpovědné za regulaci vlhkosti. To napíná pokožku a zlepšuje pocit pokožky.

Moringa máslo.

Máslo získané ze semenného oleje křenu (Moringa oleifera) je bohaté na nenasycené mastné kyseliny (zejména kyselinu olejovou) a cenné kyseliny behenové. Díky kyselině olejové má moringový olej hydratační účinek. Vzhledem k vysokému obsahu kyseliny behenové (až 9%) je moringový olej znám také jako behenový olej nebo ben olej. Kyselina behenová dodává oleji jeho zvláště vyhlazující a kondicionační vlastnosti. Moringa máslo má silný antioxidační potenciál. Zůstává tedy stabilní po dlouhou dobu i při vysokých venkovních teplotách a nejde žluknout. Kromě toho má bakteriostatický a protizánětlivý účinek. Moringové máslo a moringový olej se používají hlavně k ošetření suché a dehydrované pokožky a v péči o vlasy, ale jsou také ideální pro péči o pokožku při ekzémech a lupénce.

Olivový vosk.
se vyrábí z olivového oleje jako rostlinné máslo s afinitou k vodě za použití zvláštního postupu. Toto rostlinné máslo poskytuje vlhkost a posiluje funkci bariéry pokožky.

Včelí vosk.
(Cera Alba) je přírodní vosk produkovaný včely medonosnými. Je téměř nerozpustný ve vodě, a proto chrání citlivou pokožku před ztrátou vlhkosti. Včelí vosk byl již v péči o pleť používán téměř před 2000 lety a jeho zvláčňující vlastnosti byly oceněny.

Avokádový olej.
je přírodní olej z avokáda (Persea gratissima), který obsahuje mnoho vitamínů, fytosterolů a lecitinu. Chrání pokožku před vysycháním a křehnutím.

Olej z ořechů Macadamia.
se získává lisováním za studena z kaštanovitých kamenných plodů stálezeleného stromu. Světle žlutý olej se vyznačuje vysokým obsahem kyseliny palmitolejové. Tato vzácná mastná kyselina podporuje schopnost oleje vstřebávat se a zajišťuje, že může být snadno rozprostřen (roztíratelný). Jelikož je složení mastných kyselin podobné složení lidského mazu, je olej z makadamových ořechů ideální pro suchou, rozdrcenou a citlivou pokožku. Má vyhlazující, změkčující a regenerační účinek na pokožku.

Olej z brutnáku.
je olej s nejvyšším obsahem *) kyseliny gama-linolenové a dalších esenciálních mastných kyselin. Kyselina gama-linolenová je strukturální složkou kůže. Podílí se na regulaci buněčného růstu a hraje hlavní roli při obnově buněk. Kyselina gama-linolenová pomáhá suché pokožce zejména při plnění její přirozené bariérové ​​funkce a je ideální pro péči o neurodermatitidu, zánětlivou a šupinatou pokožku.
*) přibližně 21%, pro srovnání: pupalkový olej obsahuje přibližně 10%, konopný olej přibližně 3% kyseliny y-linolenové

Aplikace:
Aplikujte večer na očištěnou tvář.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: