Hodnocení obchodu

4,9 44 hodnocení
Přidat hodnocení
5
43x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
JV Avatar autora Jana Vítková | 24.2.2021
Obchod je teprve nedávno objevila, zakoupila teprve jeden přípravek, ale rozhodně budu zkoušet další.
A Avatar autora alžbeta | 17.2.2021
Som spokojná,rychle dodanie
R Avatar autora Romana | 17.2.2021
Doporučuji
H Avatar autora Hana | 13.2.2021
Doporučuji
Y Avatar autora Yvona | 10.2.2021
rychlé dodání, kvalitní krémy. Vše OK
R Avatar autora Radka | 10.2.2021
S krémem jsem spokojena. Doporučuji.
I Avatar autora Iveta | 9.2.2021
Doporučuji
Avatar autora | 7.2.2021
+ Perfektní schopnost rychle jednat ❤️

Doporučuji obchod všem, kdo má rád kvalitu a transparentnost . Skvělá schopnost reagovat na požadavky zákazníka ❤️
Avatar autora | 2.2.2021
Spokojenost s výrobky i dodáním.
V Avatar autora Veronika | 1.2.2021
Doporučuji
E Avatar autora Eva | 30.1.2021
S výrobky jsem moc spokojená a s obchodem také. Doporučuji.
RT Avatar autora René Trojan (Administrátor) 30.1.2021
:)
P Avatar autora Petra | 30.1.2021
S krémem jsem spokojená. V zimě mi často praská kůže a nyní mám ruce bez prasklin . Určitě koupím znovu.
Avatar autora Petra Čermáková | 29.1.2021
Vyzkoušela jsem zatím jen několik výrobků, ale jsem s nimi moc spokojená a určitě vyzkouším další. Objednávka byla obratem vyřízena. Určitě doporučuji.
J Avatar autora Jarka | 27.1.2021
Rychlé vyřízení, spokojenost
Avatar autora | 27.1.2021
Zajímavé, kvalitní zboží
I Avatar autora Ivana | 26.1.2021
Hledala jsem výživný krém na podzimní a zimní období, kdy se mi zhoršuje ekzém. Nebyla jsem si jistá, tak jsem radši zavolala paní Janoušové a poradila se s ní. Je vidět, že tohle není jen e-shop, ale paní jako kosmetička má zkušenosti, opravdu rozumí pleti a umí výborně poradit. Vřele doporučuji, moc mi to pomohlo! Kdo si neví rady, nebojte se zavolat si o radu.
D Avatar autora Dana W. | 25.1.2021
Bezproblémové a rychlé dodání,doporučuji
P Avatar autora Pavla | 19.1.2021
Rychlé dodání a velmi kvalitní produkty
J Avatar autora Jana | 19.1.2021
Ochota, rychle dodanie, kvalitne vyrobky
MK Avatar autora Marie Keilová | 19.1.2021
Rychlost dodání, pracuji s touto kosmetikou mohu všem jen doporučit.

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 44