Hodnocení obchodu

4,9 60 hodnocení
Přidat hodnocení
5
58x
4
0x
3
0x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
OD Avatar autora Olga Dupačová | 29.4.2021
Rychlé dodání, kvalitní produkt.
RT Avatar autora René Trojan (Administrátor) 29.4.2021
❤️
MK Avatar autora Marie Keilová | 23.4.2021
Rychlé dodání.skvělé produkty. Doporučuji nakupovat.
RT Avatar autora René Trojan (Administrátor) 23.4.2021
❤️
MH Avatar autora Mirka Hašková | 21.4.2021
Rychlé dodání.Kvalitní produkty.Doporučuji.
Avatar autora (Administrátor) 23.4.2021
❤️
P Avatar autora Petra | 10.4.2021
Byla jsem mile překvapená s vaším produktem. Mohu doporučit dalším zakaznicim
Avatar autora (Administrátor) 23.4.2021
❤️
Avatar autora | 4.4.2021
Super
RT Avatar autora René Trojan (Administrátor) 23.4.2021
❤️
K Avatar autora Karin | 3.4.2021
*****
RT Avatar autora René Trojan (Administrátor) 23.4.2021
Děkujeme za hvězdičky.
E Avatar autora Emília | 29.3.2021
Krémy sú úžasné
RT Avatar autora René Trojan (Administrátor) 23.4.2021
❤️
EK Avatar autora Eva Kozlova | 23.3.2021
DIKY ZA RYCHLE DODANI,DOPORUCUJI NAKUPOVAT
RT Avatar autora René Trojan (Administrátor) 23.4.2021
❤️
JV Avatar autora Jitka Vencálková | 21.3.2021
Jsem spokojená určitě doporučuji
K Avatar autora Kveta | 20.3.2021
Kosmetiku Hildegard Braukmann znám, používám už léta a jsem s ní opravdu moc spokojená. Ale co je úplně NEJ to je paní kosmeticka Martina. Kosmetické ošetření přímo u ni v Salonu v Dobrichovicich je taková malá dovolená. Jeji profesionalita, kvalitní ošetření, masáže, spojené s empatii, pohodou a když člověk chce i Reiki, jsem nikde jinde nezažila. V nynější covidove a lockdownove době, kdy je bohužel salón zavřený, stačí zavolat a to jsem právě udělala. Po telefonu jsem popsala problém, paní Martina si fakt udělala na mě čas a poptala vše co potřebovala vědět, zaslala jsem jí ješte zvětšenou fotku mého ksichtiku a hned věděla o co jde. Nejenom, že mě problém vysvětlila, ale i dopodrobna poradila co s tím. Teď už jen natešená čekám na balíček s dobrotami pro moji pleť. Moc a moc děkuji a paní Martino vřele Vás doporučuji dál. Vite člověk, pakliže v tomto oboru nepracuje, se v tom hold moc nevyzná. Stojí pak v obchodech před regály plné kosmetických produktů slibujicich někdy i nemožné, vydá nemálo peněz a nakonec není spokojen a nakupuje dál....ne už nikdy...a tady je možnost jiné a spolehlivé cesty a ještě ušetříte
RT Avatar autora René Trojan (Administrátor) 23.4.2021
❤️
M Avatar autora Martina | 20.3.2021
Koupila jsem teprve jeden výrobek, ale určitě vyzkousim i další. S obchodem jsem spokojena.
Avatar autora Pavlína Čížková | 18.3.2021
Jsem moc spokojená, rychlá dodávka
Avatar autora | 18.3.2021
- Zvolen dopravce, který na několikrát doručoval, nakonec nechal k vyzvednutí úplně mimo a jinak než avizoval

2.3. Objednáno, proběhla registrace, zaplaceno a až 9.3.přišla faktura, zboží jsem si mohla vyzvednout až 16.3. Kvalitu jsem tedy ještě nemohla posoudit
Avatar autora (Administrátor) 27.3.2021
Vážená paní Hýblová, děkujeme za Vaší recenzi. Nicméně máme potřebu reagovat. Objednala jste produkty které byly na shopu červeně označeny "Dodání do 14 dnů" a odeslány byly sedmý den po obdržení objednávky. Proč Vám dopravce na vaši adresu doručoval několikrát, to opravdu nevíme. To že nakonec byla vaše zásilka k vyzvednutí na nebližším výdejním místě, je standardní postup v případě že není adresát opakovaně zastižen na adrese. Ještě jednou děkujeme za recenzi, bohužel v tomto případě není v našich možnostech udělat opatření k zlepšení. René Trojan Hildegard Braukmann CZ
EG Avatar autora Erika Garcalova | 17.3.2021
Som veľmi spokojná a bola by som rada keby ste mi zásieli west ĺetrer alebo
RT Avatar autora René Trojan (Administrátor) 23.4.2021
❤️
Avatar autora Iveta Šulcová | 14.3.2021
Jsem velmi spokojená, mám zde své oblíbené produkty, které kupuji pravidelně.
RT Avatar autora René Trojan (Administrátor) 23.4.2021
❤️
Avatar autora | 11.3.2021
+ vyhoda

vyhoda
JV Avatar autora Jana Vítková | 24.2.2021
Obchod je teprve nedávno objevila, zakoupila teprve jeden přípravek, ale rozhodně budu zkoušet další.
RT Avatar autora René Trojan (Administrátor) 23.4.2021
❤️❤️
A Avatar autora alžbeta | 17.2.2021
Som spokojná,rychle dodanie
R Avatar autora Romana | 17.2.2021
Doporučuji
H Avatar autora Hana | 13.2.2021
Doporučuji

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 60