Institute Pro Lift Serum Vysoce výkonný koncentrát pro rychle viditelný wow efekt 30 ml

 
  • 1 z 2
 

Pro Lift Serum, okamžitě viditelný efekt zlepšení - pleť vypadá hladší a jemnější. Sérum zajišťuje intenzivní vlhkost a vyhlazuje linie a vrásky kyselinou hyaluronovou. Paracresa uvolňující sval pracuje s aminokyselinou GABA proti „vráskám“.
GABA podporuje kůži vlastní syntézu kyseliny hyaluronové a tvorbu nového kolagenu. Liposomy účinně transportují účinné látky do pokožky a arganový olej je příjemně změkčuje. Meruňkově zbarvený pigment dodává mladistvé svěžesti a opticky skrývá vrásky.

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
22.10.2020
Běžná cena 1 449 Kč
Ušetříte 169 Kč (–12 %)
Cena 1 057,85 Kč bez DPH
1 280 Kč / ks    
Kód produktu 1630
Značka Hildegard Braukmann
Webová stránka značky hildegard-braukmann.de/
Kategorie Pleťové kúry a koncentráty
 
Účinné látky:
GABA (kyselina gama aminomáselná).

Vysoce čistá biotechnologicky získaná aminokyselina, která se také nachází v lidském těle. Zde působí jako hlavní inhibiční (inhibiční) neurotransmiter. Při aplikaci na pokožku během několika minut uvolňuje svaly a vyhlazuje výrazové linie. Tj. má „botoxový“ účinek. Současně GABA stimuluje kůži vlastní syntézu kyseliny hyaluronové, stimuluje tvorbu nového kolagenu a podporuje opravitelnost kožní bariéry. V epidermis je stimulována buněčná proliferace a produkce peptidů na ochranu kůže involucrin a glutathion. V dermis je podporována proliferace fibroblastů.

Fytosqualane.

je bezbarvá olejovitá kapalina bez zápachu extrahovaná z olivového oleje. V nenasycené formě (skvalen) je skvalen nezbytnou součástí vlastního hydro lipidového filmu pokožky, a proto je vůči pokožce obzvláště laskavý. Používáme nasycenou formu, která zabraňuje oxidaci vlastních tuků v kůži (volnými radikály). Skvalán má zvlhčující vlastnosti, dobře se šíří, tj. Je velmi snadno se šíří a pokožka je hebká. Kvůli dobrému absorpčnímu chování slouží skvalan jako sklíčko pro další aktivní složky v kůži.

DayMoist CLR®.

sestává z rostlinného kukuřičného škrobu a extraktu z cukrové řepy. Podporuje přirozené hydratační faktory (NMF) pokožky a dlouhodobě zvyšuje obsah vlhkosti ve vnějších vrstvách kůže (stratum corneum).

Avokádový olej.

je přírodní olej z avokáda (Persea gratissima), který obsahuje mnoho vitamínů, fytosterolů a lecitinu. Chrání pokožku před vysycháním a křehnutím.

Mandlový olej.

je velmi jemný, světle žlutý olej, který se získává lisováním sladkých mandlí za studena. Mandlový olej je součástí klasických studených krémů a je zvláště vhodný pro použití na citlivou a lehce poškozenou pokožku.

Speciální pigment meruňka.

Malé koule vyrobené z minerálního křemičitanu s okamžitým účinkem: Trik spočívá v tom, že se valí do vrásek, vyplňují jej a lámají dopadající světlo natolik, že není vidět žádný ostrý okraj stínu: Pleť se zdá hladší a vrásky jsou opticky neviditelné. Zároveň je pokožka příjemně matná, hebká a hedvábná a má přírodní, jemný meruňkový nádech.

Arginine.

je speciální aminokyselina. Vyskytují se v červených řasách a pohanky, stejně jako v lidské kůži. Arginin podporuje regeneraci systému vázajícího vlhkost pokožky a také uklidňující účinek na pokožku.

Paracress.

(Acmella oleracea) se pěstuje na Madagaskaru a v La Réunion a používá se jako koření. Listy a květy chutnají ostře a zanechávají v ústech zvláštní necitlivý pocit. Extrakt obsahuje látky uvolňující svaly, a je proto bezpečnou alternativou k radikálním metodám, jako jsou injekce. Relaxační účinek začíná okamžitě po aplikaci a trvá dlouho. Svalová relaxace způsobuje snížení linií a vrásek a pokožka je výrazně hladší.

AquaPront®.

Jako přírodní aktivní složka okamžitě vyrovnává profil pokožky. Vrásky jsou vyplněny a tím viditelně sníženy. Vzorek pórů je také úspěšně vylepšen. Účinnost je založena na „technologii depozice vlhkosti“, jejímž prostřednictvím je do pokožky vázáno velké množství vody až 24 hodin. Sférické membránové lipidy (glykosfingolipidy) slouží jako nosný systém, ve kterém je zapouzdřena kyselina hyaluronová a extrakt z ječmene (obsahující beta glukan) .

Liposomy.

vyrobený ze sójového lecitinu podporuje tvorbu a obnovu přirozených lipidových vrstev, které jsou zodpovědné za regulaci vlhkosti. To napíná pokožku a zlepšuje pocit pokožky.

Kořen lékořice.

(Glycyrrhiza glabra) se pěstuje hlavně na Volze a v jižní Evropě. Používají se kořeny a běžci tří až čtyřletého keře. Kořen lékořice obsahuje dvě až 15 procent tzv. Triterpenových saponinů. Vyskytuje se hlavně silně sladký ochutnávací glycyrrhizin - směs solí kyseliny glycyrrhizové. Pokud se stavební blok cukru v glycyrrhizové kyselině oddělí, vytvoří se glycyrrhetinová kyselina. Tato složka má protizánětlivé, antibakteriální a antioxidační vlastnosti. Existují také flavonoidy a kumariny. Zatím vědci objevili kolem 400 různých přísad.
Z kosmetického hlediska se lékořice používá hlavně v péči o zanícenou a podrážděnou pokožku, protože bylo prokázáno, že snižuje podráždění kůže, snižuje svědění a podporuje hojení ran.

Arganový olej.

je za studena lisovaný olej ze semen arganového stromu (Argania Spinosa). Regionem původu je jihozápadní Maroko. Argania se zde po staletí pěstuje pro těžbu ropy. Zlatožlutý olej se vyznačuje vyváženou kombinací kyseliny olejové, palmitové a linolové a je ideální pro péči o suchou a náročnou pokožku.

Aplikace:
Aplikujte ráno a večer po očištění a masírujte, dokud se sérum úplně nevstřebává kůží. Ihned poté naneste Pro Lift Day Cream nebo Pro Lift Night Cream. Při prvním použití můžete cítit mírný pocit mravenčení. To je známkou vysoké účinnosti. S dávkou a četností použití určujete intenzitu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: