Menu
košík
0
cz
CZK
kategorie
INSTITUTE - Pro Lift balzám na rty SPF 10 - 10ml - Pro Lift Lippen Pflege SPF 10 - 10ml

Institute Pro Lift balzám na rty SPF 10 10ml Pro Lift Lippen Pflege SPF 10 - 10ml

0% (0 hodnocení)
Výtažky z Alpenrose a purslane jemně chrání citlivé rty a dodávají jim vlhkost. Pro lift care SPF 10 působí na malé záhyby na rtech a dodává jim objem a zkrášluje jejich obrys.TOP výrobekTento výrobek Vám může prodat pouze vaše kosmetička, nebo na tomto e-shopu kosmetička Martina
440 ,-Kč
Skladem
katalogové číslo: 04743
výrobce:Hildegard Braukmann
cena bez DPH:440,00 ,-Kč
cena vč. DPH:440 ,-Kč
popis
parametry
soubory a odkazy
diskuze

INSTITUTE - Pro Lift balzám na rty SPF 10 - 10ml - Pro Lift Lippen Pflege SPF 10 - 10ml

 


Speciální anti-aging péče pro své neodolatelně měkké, lesklé a plnější rty.
Výtažky z Alpenrose a purslane jemně chrání citlivé rty a dodávají jim vlhkost. Pro lift care SPF 10 působí na malé záhyby na rtech a dodává jim objem a zkrášluje jejich obrys. Zmírňuje napětí ve rtech. Pro rty i se sklonem k oparům a zánětům. Mátový olej poskytuje jemnou svěží vůni a má antibakteriální účinek.

 

  • Alpenrose malé keře rostblättrigen Alpenrose (Rhododendron ferrugineum) chrání za nepříznivých povětrnostních podmínkek. (chlad, vítr, sucho, silný vůči slunečnímu záření). Ve svých listech obsahuje vysoce účinné antioxidanty. Patří mezi ně Dihydrokvercetin, Rhododendrin, kyselina chlorogenová a polyfenoly. Získaný extrakt z listů chrání pokožku prokazatelně proti oxidačnímu stresu. Rostliny používané jsou organicky pěstované na plantážích ve Švýcarských Alpách.
  • Purslane peptid - aktivní komplex, efektivní účinnost pro plnější vzhled rtů. Rostlinný extrakt Purslane (Portulaca pilosa) se spojí s Matrikinem podobným peptidem palmitoyl KMO2K. Objem rtu a vlhkost jsou jsou podpořeny díky kyselině hyaluronové. Pro mladší vzhled, krásně tvarované rty.
  • Máta peprná (Mentha piperita). Silice se získává destilací s vodní párou, přičemž osvěžuje rty a má a antibakteriální účinky.
  • Neutrální olej je směs mastných kyselin (triglyceridy) rostlinného původu. Používá se zejména na citlivé onemocnění kůže a odolný vůči oxidaci.
  • UV A filtr - chrání proti dlouhovlnným ultrafialovým slunečním paprskům, které zrychlují stárnutí pokožky.
  • UV B filtr - chrání proti krátkovlnným ultrafialovým slunečním paprskům, které působí spálení kůže.

 

Použití

  • Několikrát denně na rty.

 

 

Diskuze je prázdná.
přidat příspěvek do diskuze
X

S nákupem v našem e-shop souhlasíte s cookies. Děkujeme za důvěru.

souhlasím
nesouhlasím