Rejuvenace pleti

Fotorejuvenace - Omlazení plet - IPL

Jde o souhrnný název pro několik postupů. Cílem všech je tepelné ovlivnění kolagenu v kůži.

V mém salonu využívám tyto metody.

IPL – Intense Pulsed Light

Ošetření spočívá v zahřátí škáry nízkými dávkami světelné energie, což vede k povzbuzení buněk, které produkují kolagenní vlákna.Pleť je tak „probuzena“,tvoří se nový kolagen,vyhlazují se drobné vrásky a pleť se vypíná. Světelná energie i řeší problémy žilek v obličeji, pigmentových skvrn. Fotorejuvenace tedy umožňuje nejen odstranění vrásek, ale sjednocuje pleť a zjemňuje rozšířené póry.

Mikrodermabraze

Jedná se o mechanické broušení kůže a následné vakuové odsátí drobných částic. Dříve se používaly korundové krystaly, já používám broušení diamantem.Podle potřeby si vybírám hrubost nástavce.Jedná se o naprosto nebolestivé ošetření . Efekt ošetření je okamžitý. Pleť je sjednocená a dokonale hladká. Nejsou žádné otoky, zarudnutí. Pleť je narůžovělá. Po tomto ošetření používám často biostimulační laser s kolagenovou maskou nebo použiji IPL a provedu rejuvenaci či odstranění pigmentových skvrn, je to podle přání zákazníka. Metoda mikrodemabraze je výborná při ošetření aknózní pleti s kombinací biostimulačního laseru a gelové laserové masky.

Biostimulační laser

Dle mého názoru v medicině ještě nedoceněná metoda ozdravného procesu.Mé zkušenosti z kožního oddělení jsou takové, že se veškeré nežádoucí projevy na kůži lepšily. Nechci říci, že biostimulační laser vylečí kožní neduhy,to neumí. Nastartuje buňky k dělení a regeneraci. Léčba se urychlí. Výborné zkušenosti mám s popáleninami, mbércovými vředy, pásovými opary, dermatitidou, akne, jizvy a hojení jizev, vylepšení vzhledu koloidních jizev s kombinací vepřového sádla a masáže.V ústech, je hojení tak rychlé, že i po několika hodinách byly vidět výsledky u aftů, hojení ran po resekci zubů, zánětlivé procesy v ústech.

Co na závěr: Omlazení…..je možné, vylepšit pleť a vyhladit vrásky je také možné. Důležité je netrápit se tím,být mladý uvnitř a mít se rád, dělat si radosti a svému okolí, smát se a radovat se z každého dne.

Netrápit se nad vráskami...některé jsou i krásné.

Těším se na vaši návštěvu

Martina Janoušová