Krémy pro muže: Který mám zvolit ?

Problémy s pletí máme všichni a je občas těžké zvolit přípravek, který nám prostě sedne. Možná se vám šiknou mé rady a v některých případech si řeknete, že to je právě váš problém. V kosmetickém salonu se často setkávám s diskuzí: “Potřebuji krém, který nebude vonět po růži a hlavně ať nejsem mastný".

Nebo naopak: „Nevím co si mám dávat na obličej, mám ho hodně suchý a citlivý, často se mi dělají různé pupínky a osvědčil se mi jen Excipial z lékárny, ten mě nepálí a pokožku nedráždí."

Tak jdeme na to!

Dnes probereme pouze krémy.

Muž č. 1: Mastnější pleť, občas se zanítí

Doporučuji: Denní hydratační krém a budete spokojený. Všechny krémy kosmetiky HILDEGARD BRAUKMANN jsou hypoalergenní a alergeny jsou přímo vyjímány z kosmetiky.

Nemusíte mít strach z reakcí, navíc výrobky s přídavkem sensitiv již v názvu značí, že je může používat jak normální pokožka, tak pokožka, která je sensitivní-citlivá. 

Této skupině mužů bych nabídla: Braukmann Intensiv Feuchtigkeits Creme Denní hydratační krém 50 ml

Je to lehký hydratační krém s přídavkem aloe vera, který zklidní citlivou pleť, má v sobě ochranný faktor proti slunečnímu záření. Určitě vám bude příjemný, krásně se vstřebá do pleti, je krásně kořeněný, voní čistotou a muž cítí na pleti lehkost a ne mastnotu, tíhu. Je to příjemný krém na vstup do nového dne. Muže se použít ihned po holení.

Muž č. 2: má suchou plet, občas se i loupe, je tak suchá, že občas svědí, dělají se na ní fleky až lišeje

"Někdy i plet pálí, hlavně když jí holím a plet je narušena, může se i zanítit. Mohu používat pouze přípravek z lékárny, nebo klasickou mastnou Niveu."

Tak tomuto muži bych určitě doporučila Meduňkový krém, je přímo ideální. Vyživuje a zklidňuje pokožku, pleť je pružná. Pro „fajnšmekry“ vypíši, co tento krém obsahuje za bylinky. Už po přečtení je vám jasné, že vám neublíží, ale pomůže a hlavně je pěstící a řešící problém:

  • Kořen lékořice (Glycyrrhiza glabra) se pěstuje hlavně na Volze a v jižní Evropě. Hlavní složkou je glycyrizin, který je protizánětlivý a antibakteriální. Zachovává vlhkost a integritu kožní ochranné vrstvy. Přispívá k pravidelné obnově keratinocytů, kde jejich ztráta je hlavní příčinou stárnutí pleti. 

  • Perhydrosqualene (skvalen) je bezbarvá a bez zápachu, olejovitá kapalina, která se získává z olivového oleje. Perhydrosqualene je zvláště kompatibilní s kůží, dobře vstřebává obsažené účinné látky. 

  • Meduňka lékařská (Melissa officinalis). Balzám je původem z oblasti Středomoří a Orientu. Výtažky z této léčivé rostliny se používají už od starověku. 

  • Avosterol® je koncentrát účinných látek avokáda a olivového oleje. Má zvlhčující účinky a je úspěšně používán v léčbě hyperkeratózy s atrofií kůže a jiného poškození kůže. Avosterol® vyživuje a chrání velmi suchou pokožku.

 

Muž č. 3: Normální pleť, bezproblémová, o kterou chce pečovat, pouze neví, který krém z nabídky z obchodů má zvolit

SPORT CREME: Je to klasika v pánských krémech. SPORT CREME je příjemný, tonizovaný krém, kořeněný. Mužný osvěžující krém, který chrání a mírní podráždění kůžeuklidňuje pleť po holení. Karotin a olej z ořechů dodávají pleti opálený nádech. Obsahuje Allantoin, který podporuje regeneraci buněk a urychluje hojení.

Obsahuje také Vitamíny B1, B2, B6, C a minerální látky. Působí lehce antisepticky a adstringentně. Karotin-provitamín A, ochraňuje epitel, podporuje tvoření buněk, zvyšuje odolnost kůže. Olej ze skořápek ořechů obsahuje přírodní látky, které tonizují pleť a zůstávají v pleti i po sprchování. 

Tip na závěr

Dnes jsme se věnovali pouze krémům. U každého jsem přidala odkaz na e-shop, pokud budete chtít, prolistujte si další výrobky z té řady, kterou si zvolíte, protože není nad to, když muž používá jednu řadu kosmetiky a tou voní. Sport creme se prodává v sadě s duschgelem a garantuji, že když zkusíte, používáte ho stále.

Příště se budeme věnovat další péči a problémům, které někdy trápí či obtěžují. Pokud si budete psát objednávku na zboží napište, které výrobky vás zajímají a chcete je zkusit, pošleme Vám vzorečky a možná si konečně vytvoříte svoji řadu kosmetiky, která vám bude vyhovovat a budete spokojený.

Doporučuji vyzkoušet toaletní vody a vody před holením elektrickým strojkem, ty si zákazníci velmi chválí a vody po holení.

Můj favorit je: Braukmann Attitude Eau de Toilette Toaletní voda 75ml

 

Přeji vám krásný den a neváhejte se ptát a psát, nebo i přijít na ošetření do kosmetického salonu. V dnešní době to není privilegium žen a je to celkem běžná věc.

Zdraví vás kosmetička Martina