24h Solution Präwell Kur Antistresový krém 50 ml

 
  • 1 z 2
 

Preventivní péče o namáhanou, namáhanou a nadměrně stimulovanou pokožku. Bez barviv, PEG, parabenů, silikonů. Veganské, bez lepku.
Extrakt z květu kamélie a koenzym Q10, jako vysoce účinné lipofilní a hydrofilní antioxidanty, účinně podporují vlastní obranné mechanismy pokožky proti volným radikálům. Je zabráněno poškození kůže způsobenému oxidačním stresem. Dobře snášenlivý lamelový krémový základ (Derma Membrane Concentrate) posiluje kožní bariéru. Antidráždivý extrakt z ovsa je účinný proti svědění a zarudnutí.

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
29.10.2020
Běžná cena 908 Kč
Ušetříte 208 Kč (–23 %)
Cena 578,51 Kč bez DPH
700 Kč / ks    
Kód produktu 992
Značka Hildegard Braukmann
Webová stránka značky hildegard-braukmann.de/
Kategorie Pleťové krémy
 

Preventivní péče o namáhanou, namáhanou a nadměrně stimulovanou pokožku. Bez barviv, PEG, parabenů, silikonů. Veganské, bez lepku.
Extrakt z květu kamélie a koenzym Q10, jako vysoce účinné lipofilní a hydrofilní antioxidanty, účinně podporují vlastní obranné mechanismy pokožky proti volným radikálům. Je zabráněno poškození kůže způsobenému oxidačním stresem. Dobře snášenlivý lamelový krémový základ (Derma Membrane Concentrate) posiluje kožní bariéru. Antidráždivý extrakt z ovsa je účinný proti svědění a zarudnutí.

Účinné látky:
Koenzym Q10.
(Ubichinon) je látka podobná vitaminu. Přirozeně se nachází v každé z našich buněk a tělo si jej obvykle samo produkuje v dostatečném množství. S přibývajícím věkem však vlastní produkce těla stále více klesá. Q10 hraje důležitou roli v energetickém metabolismu a respiračním řetězci buněk těla. Aktivuje buněčnou energii a aktivně podporuje mechanismy syntézy a opravy v pokožce. Koenzym Q10 je zároveň silným antioxidantem a chrání buňky před poškozením volnými radikály.
Následující produkty obsahují koenzym Q10.

Alantoin.
podporuje regeneraci buněk na poškozené pokožce a urychluje jizvy při léčbě ran. Získává se z pšeničných klíčků, černé kozí boby, kaštanů atd.

Koncentrát dermální membrány.
je základem tohoto produktu speciální péče. Obsahuje pouze lipidy rostlinného původu související s kůží, zejména fosfolipidy, triglyceridy, skvalan, ceramidy a fytosteroly. Díky své speciální lamelární struktuře je velmi podobný přirozeným bariérovým vrstvám pokožky a je pokožkou přijímán a integrován. Derma Membrane Concentrate specificky podporuje přirozenou bariérovou funkci, snižuje drsnost pokožky a významně zvyšuje její pružnost a vlhkost.

Květy kamélie.
Japonská kamélie (Camellia japonica) patří botanicky do rodiny čajových keřů. Je to vždyzelený strom s nápadnými, krásnými květinami. Kamélie má svůj původ v Asii. Tam je považován za symbol harmonie a čistoty. Doba květu je v zimě - i když je sníh. Náš květinový extrakt pochází z jihokorejského vulkanického ostrova Čedžu, který byl v roce 2007 pojmenován na seznam světového dědictví UNESCO.
Extrakt z květu kamélie je považován za přirozeného specialistu proti znečištění v péči o pleť. Má vynikající antioxidační vlastnosti, a proto je cennou složkou proti stárnutí. Extrakt z květu kamélie také stimuluje syntézu kolagenu a působí proti zánětu. Zvyšuje se hustota pokožky, pokožka je lépe zvlhčená a vypadá plnější a hladší.
Následující produkty obsahují výtažek z květů kamélie.

 

 

Oves.
(Avena sativa) je známá svými protidráždivými a protisvrbivými účinky, které byly potvrzeny v klinických studiích. Bioaktivní extrakt je ideální pro péči o velmi citlivou pokožku.

Fytosterol.
je koncentrát účinných látek z avokáda a olivového oleje. Fytosteroly chemicky příbuzné hormonům a vitamíny činí fytosterol tak účinným. Má vlastnosti zadržující vlhkost a úspěšně se používá při hyperkeratóze, atrofii kůže a dalším poškození kůže. Fytosterol se stará a chrání zvláště suchou pokožku.

Mandlový olej.
je velmi jemný, světle žlutý olej, který se získává lisováním sladkých mandlí za studena. Mandlový olej je součástí klasických studených krémů a je zvláště vhodný pro použití na citlivou a mírně poškozenou pokožku.

Kakaové máslo.
(Theobroma cacao) se získává z fermentovaných a pražených kakaových bobů, které se pěstují hlavně v Africe a Jižní Americe. Kakaovníky rodí přímo na kmeni velké plody podobné melounu, které obsahují kakaové boby. Kakaové máslo je v kosmetických přípravcích tak oblíbené, protože dodává pokožce obzvláště příjemný pocit péče.

Jojobový olej.
je lisován za studena z ořechů jojobového keře (Simmondsia chinensis) v mexické poušti a je chemicky tekutým voskem. Má tu vlastnost, že velmi rychle proniká do pokožky, nezhasne a je hluboce účinný. Chrání před suchem a udržuje pokožku hladkou a vláčnou.

Bambucké máslo.
z ořechů stromu západoafrického bambuckého másla obsahuje vitamíny A a E. Bambucké máslo má vynikající ochranné vlastnosti a zabraňuje vysychání pokožky. Je ideální pro pokožku se zvýšenými požadavky na péči.

Aplikace:
Aplikujte jemně na očištěný obličej a krk ráno a večer.
Jako uklidňující maska ​​na obličej:
Aplikujte na obličej a krk dvakrát týdně po čištění.
Vyhněte se oblasti očí.
Odstraňte nebo masírujte přebytek po 10-15 minutách.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: