Limitierte Editionen Erlesene Öle Creme Maske Výběrová olej krémová maska 30 ml

 
  • 1 z 3
 

Pro intenzivní péči o pokožku.
Hýčkající maska ​​na obličej s 5 speciálními rostlinnými oleji z celého světa. Obsahuje konopný olej *), arganový olej *), olej z brutnáku lékařského, světlicový olej a olej z makadamiových ořechů. Tuto kombinaci doplňuje mimosa a slunečnicový vosk, stejně jako mango a kakaové máslo. Dodává pokožce cenné živiny, pomáhá při regeneraci a zjemňuje ji na dotek. *) v bio kvalitě.

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
2.11.2020
Běžná cena 271 Kč
Ušetříte 21 Kč (–8 %)
Cena 206,61 Kč bez DPH
250 Kč / ks    
Kód produktu 2202
Značka Hildegard Braukmann
Webová stránka značky hildegard-braukmann.de/
Kategorie Pleťové masky
 

Pro intenzivní péči o pokožku.
Hýčkající maska ​​na obličej s 5 speciálními rostlinnými oleji z celého světa. Obsahuje konopný olej *), arganový olej *), olej z brutnáku lékařského, světlicový olej a olej z makadamiových ořechů. Tuto kombinaci doplňuje mimosa a slunečnicový vosk, stejně jako mango a kakaové máslo. Dodává pokožce cenné živiny, pomáhá při regeneraci a zjemňuje ji na dotek. *) v bio kvalitě.

Účinné látky:
Konopný olej.
se získává ze semen konopné rostliny (Cannabis sativa) lisováním za studena. Díky šetrnému zpracování jsou zachovány důležité živiny a vitamíny. Kromě použití jako jedlého oleje je v kosmetice ceněn pro své výživné vlastnosti. Cenná kyselina alfa-linolenová dodává konopnému oleji regenerační a buněčné vlastnosti. Konopný olej neobsahuje THC (tetrahydrokanabinol), a proto nemá žádné psychoaktivní (opojné) vlastnosti.

Fytosterol.
je koncentrát účinných látek z avokáda a olivového oleje. Fytosteroly chemicky příbuzné hormonům a vitamíny činí fytosterol tak účinným. Má vlastnosti zadržující vlhkost a úspěšně se používá při hyperkeratóze, atrofii kůže a dalším poškození kůže. Fytosterol se stará a chrání zvláště suchou pokožku.

Vitamin E.
Jako silný antioxidant nabízí aktivní ochranu buněk, prokazatelně zvyšuje obsah vlhkosti v pokožce a vyhlazuje její strukturu.

Betain.
je v přírodě rozšířený a nachází se také v lidském organismu. Získává se z cukrové řepy. Vyznačuje se kondicionačními vlastnostmi, zvlhčovacími účinky a snížením transepidermální ztráty vody.

Alantoin.
podporuje regeneraci buněk na poškozené pokožce a urychluje jizvy při léčbě ran. Získává se z pšeničných klíčků, černé kozí boby, kaštanů atd.

Arganový olej.
je za studena lisovaný olej ze semen arganového stromu (Argania Spinosa). Regionem původu je jihozápadní Maroko. Arganie se tam pěstuje po celá staletí kvůli produkci ropy. Zlatožlutý olej se vyznačuje vyváženou kombinací kyseliny olejové, palmitové a linolové a je ideální pro péči o suchou a náročnou pokožku.

Olej z brutnáku lékařského.
je olej s nejvyšším obsahem *) kyseliny gama-linolenové a dalších esenciálních mastných kyselin. Kyselina gama-linolenová je strukturní složkou pokožky. Podílí se na regulaci buněčného růstu a hraje hlavní roli při obnově buněk. Kyselina gama-linolenová pomáhá zejména suché pokožce plnit její přirozenou bariérovou funkci a je ideální pro péči o neurodermatitidu, zánětlivou a šupinatou pokožku.
*) přibližně 21%, pro srovnání: pupalkový olej obsahuje přibližně 10%, konopný olej přibližně 3% kyseliny γ-linolenové

Slunečnicový olej.
se získává lisováním ze zralých semen světlice barvířské (Carthamus tinctorius). Světlice barvířská - známá také jako falešná šafránová kvůli intenzivně žlutočerveným okvětním lístkům - je stará pěstovaná rostlina ze Středního východu a střední Asie. Ve starověku se červené barvivo používalo k barvení látek. Světle žlutý lehký olej se vyznačuje obzvláště vysokým obsahem kyseliny linolové (až 80%). Tato dvojnásobně nenasycená esenciální mastná kyselina patří do skupiny omega-6 mastných kyselin. Kyselina linolová má stabilizační účinek na buněčné membrány v pokožce a má silné protizánětlivé vlastnosti.

Olej z makadamiových ořechů.
se získává lisováním za studena z kaštanovitých peckovin vždyzeleného stromu. Světle žlutý olej se vyznačuje vysokým obsahem kyseliny palmitolejové. Tato vzácná mastná kyselina podporuje vstřebatelnost oleje a zajišťuje dobrou roztíratelnost. Vzhledem k tomu, že složení mastných kyselin je podobné složení lidského mazu, je olej z makadamiových ořechů ideální pro suchou, popraskanou a citlivou pokožku. Má vyhlazující, změkčující a regenerační účinek na pokožku.

Mango máslo.
(Mangifera indica) se získává z kamene ovoce manga, který pochází z Indie a pěstuje se tam od starověku. Cenné mangové máslo se stará o pokožku a chrání ji. V oblasti přírodní medicíny se říká, že mangové máslo má také kvalitu hojení ran.

Mimosa vosk.
se získává z květů akátu stříbrného (Acacia Decurrens). Pomocí patentovaného výrobního procesu je mimosový vosk kombinován s jojobovým a slunečnicovým voskem, čímž se vytvoří rostlinné máslo s afinitou k vodě. Toto rostlinné máslo poskytuje vlhkost, posiluje bariérovou funkci pokožky a snižuje transepidermální ztrátu vody (TEWL). Mikroeliéf je vyhlazený - pro příjemně měkký pocit pokožky.

Slunečnicový vosk

vosk ze skořápek slunečnicových semen. Slunečnice (Helianthus annuus) původně pochází ze Severní Ameriky, ale nyní se také ve velkém pěstuje v Evropě a Rusku. Jemný vanilkově žlutý slunečnicový vosk se získává jemnou rafinací nativního slunečnicového oleje. Vytváří na pokožce příjemný ochranný film.

Kakaové máslo.
(Theobroma cacao) se získává z fermentovaných a pražených kakaových bobů, které se pěstují hlavně v Africe a Jižní Americe. Kakaovníky rodí přímo na kmeni velké plody podobné melounu, které obsahují kakaové boby. Kakaové máslo je v kosmetických přípravcích tak oblíbené, protože dodává pokožce obzvláště příjemný pocit péče.

Aplikace:
Aplikujte na očištěný obličej, krk a dekolt, vyhněte se oblasti očí. Nechejte působit 10-15 minut. Masírujte nadměrně nebo ji odstraňte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: